Nieuwsbrief augustus 2024

Posted on 30-08-2024 by D. Staal

Nieuwsbrief augustus 2024 - Dongen succesvol opgeleverd

Hierbij ontvangt u de augustus 2024 nieuwsbrief van Crowdrealestate. In deze editie houden we u op de hoogte van onze nieuwste proposities, ontwikkelingen op het platform, en het nieuws over crowdfunding en vastgoed.


Transformatie Dongen - Succesvol opgeleverd
Alle 71 appartementen zijn sinds begin deze maand verhuurd

Begin deze maand zijn alle 71 appartementen in het transformatieproject in Dongen succesvol opgeleverd en zijn de nieuwe huurders ingetrokken. Deze oplevering markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel de ontwikkelaar als de investeerders die hebben bijgedragen aan de realisatie van dit project. Het project is volledig gefinancierd via Crowdrealestate, waarbij een totaalbedrag van 13,5 miljoen euro is geplaatst. Lees verder...


Appartementen June - Investeren direct mogelijk
Hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling

U investeert met deze propositie in een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling van twee appartementencomplexen met 36 appartementen en penthouses in Putte, België. De beoogde looptijd is 18 - 24 maanden en de vaste rente bedraagt 6,75% per jaar. Als investeerder krijgt u als zekerheid het eerste recht van hypotheek. De loan-to-value bedraagt 77,5% op basis van de residuele grondwaarde.


Kantoorunits Amsterdam - Vanmiddag online
Eerste hypotheekrecht met een loan-to-value van 64%

U investeert met deze propositie in volledig verhuurde kantoorunits en enkele commerciële ruimtes in het centrum van Amsterdam. De beoogde looptijd is 36 maanden, met een vaste rentevergoeding van 6,75% per jaar. Als investeerder krijgt u als zekerheid een eerste recht van hypotheek en een verpanding van de huuropbrengsten. De loan-to-value van de onderliggende waarde bedraagt 64%. De propositie gaat vanmiddag om 16:00 uur online.


Appartementen De Toerist - Verkoop en aflossing
Betaalbare startersappartementen

Het merendeel van de 48 betaalbare startersappartementen van het nieuwbouwplan De Toerist in Breda is reeds verkocht en gepasseerd. Bij iedere verkochte woning wordt het grondaandeel overgeboekt naar de derdenrekening van onze vaste notaris. Op korte termijn zal de laatste aflossing aan de investeerders plaatsvinden en zal men vervolgens aanvangen met de bouwwerkzaamheden van de appartementen.


Nieuw betaalsysteem

Met de introductie van onze nieuwe betaaldienstverlener veranderen enkele aspecten van de betalingsverwerking bij Crowdrealestate. Hoewel de notaris betrokken blijft, worden geldstromen nu beheerd via OPP, wat voordelen biedt zoals snellere rentebetalingen en efficiëntere administratie. De veiligheid en betrouwbaarheid blijven gewaarborgd, zonder merkbare veranderingen voor investeerders. In dit artikel leest u meer over deze aanpassingen.